Szponzorált tartalom

2020.06.03. 09:46

Családi Bevásárlónapok – Készüljön a nyárra óriási kedvezményekkel!

Családi Bevásárlónapok június 12. és 14. között, hogy minden újra a szabadságról és a nyaralásról szóljon – persze a biztonság mellett.

Fotó: VN-archív

Idén a június nemcsak az első nyári napsugarak csodás csillogását, a Balaton-part, a strandok rég nem hallott zaját hozza vissza és lesz a legfelszabadítóbb hónap az évben, hanem a vásárlás szabadságát is, mert mindent, ami a nyárhoz és a nyaraláshoz kell, óriási kedvezményekkel szerezhetnek be a város egyik legnépszerűbb bevásárlóközpontjában.

A Family Center Szombathely most is gondoskodik arról, hogy minden Vas megyei család kedvező árakon szerezhesse be a kedvenc ruházati, lábbeli modelljeit, otthonába megálmodott műszaki cikkeit, vagy épp a kertbe, a teraszra tervezett kellékeit.

A Vas Népe közreműködésével június 12. és 14. között, három napon át, a Családi Bevásárlónapokon a lapunk címoldalán található, kedvezményes kuponokkal mindenki kedvére vásárolhat az akcióban részt vevő majdnem 20 üzletben.

A kuponokat keresse június 8-ától négy napon keresztül a Vas Népében!

Legyen az a legújabb fürdőruha, strandruha, póló vagy rövidnadrág, szinte minden fazonból és méretből lehet majd válogatni és vásárolni a jól ismert divatüzletek és a tavaly októberben megnyitott Retro Jeans kínálatából – méghozzá kedvezményesen. A nagyszerű lábbeliárakról a CCC, a Humanic és a Playersroom üzletek gondoskodnak Vas megye legnagyobb cipőkínálatával – már önmagában ez a tény is csábító érv, hogy a nyári lábbeliket a Family Centerben szerezze be.

Fotó: VN-archív

 

Ha nyár, akkor irány a szabad levegő! A bevásárlóközpont nem feledkezett meg a szabadtéri és vízisportok szerelmeseiről sem. A Családi Bevásárlónapok alatt a Hervis áruház óriási árengedménnyel kínálja majd a szabadtéri és vízi sportok kiegészítőit a centerbe látogatóknak. Ha csak egy sportszemüveg vagy napszemüveg hiányzik az induláshoz, a Retro Optika választéka a biztosíték arra, hogy ez sem egy olyan kívánság, amely ne teljesülne ebben a városszéli bevásárlóközpontban a bevásárlónapok alatt.

Lehetőség lesz bejelentkezni ingyenes szemvizsgálatra, de beszerezhető akár a nyári esküvőkre szánt arany karikagyűrű is. Pihenésképen pedig a Coffeeshop Company kávézó várja ízletes süteményeivel, fagylaltjaival és kávékészítményeivel a vásárlásban szünetet tartó vendégeket.

A Family Center Szombathely a közösségi terét minden bejáratánál és a mosdóknál kézfertőtlenítő állomásokkal látta el, és azok számára, akik védőmaszk nélkül érkeznek ingyenesen biztosítja a védőeszközt. A bevásárlóközpont kiemelten ügyel arra, hogy vásárlói a legnagyobb biztonságban legyenek a mindennapokban így a bevásárlónapok alatt is, ugyanakkor számít látogatóinak támogatására abban, hogy a kialakított biztonságos környezet a védőtávolságok betartásával is biztosított legyen.

Family Center Szombathely – 9700 Szombathely, Varasd u.1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában