SZPONZORÁLT TARTALOM

2020.08.13. 09:19

Ma este ismét OrgonaPont!

Fantasztikus hangversennyel zárul az OrgonaPont sorozat, már ami Szombathelyet illeti, hiszen az ország több városában még augusztus végéig számtalan programmal készültek a szervezők.

2020_Filharmonia_banner_300x170

Az OrgonaPont idén közel 40 városban, több mint 50 koncerttel várja kedves közönségét. Augusztus 6-án Miklósa Erika hangversenye óriási sikert aratott, vastapssal fogadta a közönség az orgona-trombita és énekhang hármasát.

Az OrgonaPont következő hangversenyére augusztus 13-án kerül sor Szombathelyen. Ruppert István orgonaművész és Szutrély Katalin szoprán énekesnő Belcanto című estjét hallhatja a közönség. Szutrély Katalin énekesnőként elsősorban a dal- és oratóriumirodalom területén mozog. Repertoárját döntően Handel, Bach, Michael és Joseph Haydn, Mozart, Beethoven, Schubert, Mendelssohn, Schumann és Brahms művei alkotják. Szólistaként rendszeresen fellép Magyarország legfontosabb koncert-helyszínein. Ruppert István Európa szinte valamennyi országa mellett koncertezett és előadásokat tartott Japánban, Brazíliában és az USA-ban is. 2009-ben Megyei Prima – díjat, 2020-ban Liszt-díjat kapott. 2020. január óta a győri Bazilika kántor-karnagya.

Engedje, hogy Önt is elvarázsolja az orgona hangja által életre hívott hangulatok széles skálája.

Az orgonakoncertekre jegyek válthatók a Líra Könyváruházban (Szombathely, Kossuth utca 8/3.), online a www.jegymester.hu oldalon, valamint az előadás előtt a helyszínen és az alábbi gombra kattintva.

 

További információ a programokról a www.filharmonia.hu weboldalon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában