Szerelmesek fesztiválja

2018.06.29. 08:00

Ellepi Szentgotthárdot minden, amit szerelem ihletett

Negyedszer rendezik meg ezen a hétvégén a Szerelmesek fesztiválja rendezvénysorozatot.

Tersztyánszky Krisztina

Fotó: Pixabay

Pénteken 17.30-kor Masszi Ferenc festőművész kiállításával kezdődik a fesztivál a Templomgalériában, majd Hámori Gabriella Gyarmati Fanni naplóját feldolgozó előadását tekinthetik meg az érdeklődők.

Gubás Gabi és Fenyő Iván Ha lenne más is… című estje után az első napot Pély Barna akusztikus koncertje zárja a színház előtti téren. Szombaton Jordán Adél és Szabó Kimmel Tamás előadásában a Bagoly és cica című darabot láthatjuk a színházban, este Radics Gigi és Király Viktor koncertje várja a fesztiválozókat a várkertben. Vasárnap 17 órakor a legkisebbek örömére érkezik a Kiskalász zenekar, a kolostorudvarban pedig 18.30- tól a Doktor Herz című musicalt a Magyarock Dalszínház előadásában láthatják. Színpadra lép Ganxsta Zolee is. A fesztivált Charlie-koncert zárja a várkertben, a vendég Malek Andrea lesz.

Szombaton és vasárnap ezek mellett kirakódóvásár, gyermekprogramok, kézműves foglalkozás, a Csákányi László Filmszínházban pedig szerelmes fi lmek várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!