Programok

2016.09.11. 20:04

Programok, rendezvények Vas megyében szeptember 12-től

Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények szeptember 12-től. Böngésszen és válogasson!

SZEPTEMBER 12.

Kalandor-Kör

Cafe Frei (Fő tér 24.): szeptember 12-én, (hétfő) 18 órakor Kalandor-Kör. Tripa Eszter és Nagy Mabruk, Önkéntes állatgondozóként Dél-Afrikában!

„A mitől vagy kitől? változó klíma"

Vas megyei Önkormányzat, Nyugdíjas Klubja (Megyeháza udvara): szeptember 12-én, (hétfő) 14.30-kor Pék Tibor, „A mitől vagy kitől? változó klíma" című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket.

SZEPTEMBER 27.

A mesék világa

Vonyarcvashegy (ká)- Az égig érő fa című mesekoncerttel lép színpadra kedden 11 órakor a Medgyesi Anna bábszínész és Takács Ferenc ütőhangszeres művész. Csütörtökön pedig a Népmese napja alkalmából, Benedek Elek születésének évfordulója tiszteletére mesemaratont rendeznek. 11 órától a helyi iskolások olvasnak fel meséket. Mindkét rendezvény helyszínesa Művelődési ház, s a programokra ingyenes a belépés.

Dalos kedvűeket várnak

Karmacs - Népdalkört szerveznek Karmacson. Az IKSZT - korhatártól függetlenül - várja mindazok jelentkezését, akik szívesen énekelnének egy csapatban- derül ki a település közösségi oldaláról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!