Programok

2017.08.09. 18:20

Két álló napig szórakoztak Hegyfalun

HEGYFALU - Sokan voltak a hegyfalui falunapon, ahol számos izgalmas program várta a látogatókat. A rendezvényen részt vett Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője is.

Cseszkó Tamás

Idén két napon keresztül szórakozhattak azok, akik ellátogattak Hegyfalura. Bartók Tibor, a település polgármestere lapunknak elmondta: a falunap mindig összekovácsolja a közösséget, régi barátok találkoznak ilyenkor egymással, és a helyi egyesületek, művészeti csoportok, zenekarok is bemutathatják tudásukat.

Gagyi Levente megyei képviselő, Kovács Kitti, Ágh Péter országgyűlési képviselő, Bartók Tibor polgármester, Miski-Szabó Krisztina és Bárány Tamásné a hegyfalui falunapon Fotó: Ohr Tibor

Pénteken a HegyFalunap koncertekkel várta a zene szerelmeseit, fellépett többek között az Ndrew's Acoustic, a Baraparty, az APEX, a Red Rockets, a Lost Dream, valamint a Galeri zenekar.

Másnap főzőversennyel startolt a programsorozat, majd Keszőce János invitált mindenkit közös íjászkodásra. Ebéd közben a szelestei rockysok táncbemutatóját láthatták a vendégek. Sokak örömére idén a Boglya Zenekar is ellátogatott Hegyfalura, de a helyi vegyeskar és a Háncs Néptáncegyüttes műsora is nagy tetszést aratott. A sztárvendég L.L. Junior volt, majd estétől utcabálon mulattak tovább a helyiek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!