Púder Nélkül

2010.08.02. 10:10

Paris Hilton Kylie babérjaira pályázik?

A botrányairól és féktelen partijairól hírek Hilton-örökös újra a zenélésen gondolkodik. Most épp Kylie Minogue ihlette meg - állítása szerint.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Volt már börtönben, állandóan harcban áll a családjával, és más dolga nincs, mint hogy azon gondolkodjon, hogy melyik világhírű étterembe menjen és kinek a ruháját viselje a rendezvényeken. Ő a csupa nagybetűvel írt celeb. Sokan gondolkodnak ugyanígy Paris-ről, s nem is alaptalanul.

Valószínűleg többen botránkoztak meg első albumán is, s most itt a következő akció: Paris saját bevallása szerint az ausztrál popikon, Kylei Minogue ihlette következő korongját, amelyre már bőszen "írja" a dalokat.

"Mindigis szerettem Kylei-t! Ő az egyik kedvenc énekesnőm! Megihletett.Azt akarom, hogy a zeném versenyre keljen az övével!" - mondta az örökösnő az egyik amerikai lapnak.

Új albumáról csupán annyit árult el, hogy a klubok kedvence lesz, és hogy a következő néhány hónapban piacra is kerül. Várjuk...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!