Púder Nélkül

Elindult a Tündérszépek szépségversenyünk, már javában zajlik a jelentkezés és a fotózás. Ennek kapcsán kérdezünk sikeres vasi nőket arról, mit jelent számukra a “szépség”. Ez alkalommal Kovács Delinkével, a vasi stylisttal beszélgettünk.
A natúrkozmetikumok tavaszi használata kisegíti a bőrünket a téli időjárás okozta hiá­nyosságokból, regenerál, és felkészíti a nyárra, ahol az erős fény majd újra próbára teszi. Már a bőrtisztítás módja sem mindegy, a táplálására pedig új anyagokat is has
Horváth Kitti több mint hat éve kezdett el sminkekkel foglalkozni. Azóta elindította saját blogját, és youtube-on is vezet egy csatornát. Legtöbben Negiluy néven ismerik. Megkérdeztük, mik az idei sminktrendek, egy videóban pedig megmutatta nekünk, mi a t
Ha rövid időn belül látványos változásra vágyunk, már Szombathelyen, a belvárosban is van lehetőségünk a komplex megújulásra. Itt egy helyen elérhető a fogyasztógép, kozmetikai fogfehérítés, ajaktöltés – tűszúrások nélkül – és az innovatív gyantázás.
Három éve találkoztunk dr. Kiss Róbert Richárddal, akkor is, most is a TIT Hölgyklub meghívására érkezett. Interjúnkban a legutóbbi afrikai kalandjairól és a saját nászútjáról is kérdeztük, minthogy nemrégiben újranősült és gyermeke is született.