Púder Nélkül

2010.10.28. 09:17

SzekérAnya blogja - Rétegesen!

...Esik, hideg szél vág az arcomba, ahogy a Rohonci úton haladunk , éppen tornáról igyekszünk jó kis Mami-szoba-melegbe.

SzekérAnya

Ahogy elnézem Zizinek is csak az orra látszik ki a babakocsiból, úgy tűnik kis kezei egyre pirosabbak és hidegek nagyon. Kesztyűt kellene húznunk...ősz van. Vagy már itt a tél? Ami a bacikat illeti asszem megérkezett.
Talán az egyik legnagyobb kihívás ilyenkor egy anyuka számára,   hogy az időjárásnak megfelelően öltöztesse fel babáját.  

Számos extra körülményt igyekszem figyelembe venni  Zizi kimenő ruhatárának kiválasztásakor, attól függően, hová igyekszünk. Alapvetően rétegelek, és a legalsó réteget helyszínre szabom:  body, harisnya, kis pamutnaci  könnyű pamut felsőkkel variálva. 

Főztem már rákvörösre szegénykémet  bundás overálban. Azóta lazább öltözetekkel próbálkozom. Tartalékként van nálunk  lábzsák, pléd, overálba akkor gyömöszölöm, ha röpködnek a mínuszok. Ahogy látom, Zizi is elégedett velem mostanában...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!