Púder Nélkül

2010.10.07. 13:27

Szexi fehérneműk - Hogy ne járj úgy, mint Bridget Jones!

Ha máshonnan nem, hát a Bridget Jones című filmből ismerős lehet a jelenet: intim helyzetben a szexi ruha alól elővillan a klasszikus nagy bugyi. Pedig csábítani nemcsak a ruhával, hanem az alatt is lehet. Sőt: kell.

Kiss Nikolett

A ruhák divatszíneihez alkalmazkodnak a fehérneműk színei is. A klasszikus fehér, fekete és az örök csábító piros mellett bejött a kék, a zöld, s a tavalyinál is nagyobb divat lett a lila és annak minden árnyalata. Schvarcz Ágnes, egy veszprémi fehérneműüzlet tulajdonosa segített kalauzolni a szexi fehérneműk között, s elmondta: aki biztosra akar menni a hódításban, fekete vagy piros garnitúrát vásárol, esetleg ennek kombinációját, ezek ugyanis a legszexisebb darabok. Amikor egy férfi betér az üzletbe, biztosan utóbbin akad meg a szeme.

- Az anyagokat tekintve most nagyon sok a szaténből készült bugyi és melltartó, de a csipke mindig divat, s egyértelműen ez a legszexisebb, főleg, ha minél feltűnőbb és különlegesebb - mondta Ági. Aki fokozni szeretné az izgalmakat, az vásároljon a bugyihoz és a melltartóhoz illő harisnyatartót, combfixet. Szintén örök csábító a míder, azaz a fűzőre emlékeztető ruhanemű. Ez igazán praktikus ruhadarab, ugyanis harisnyatartóval kiegészítve szexi, anélkül pedig akár zakó alá is felvehetjük, ha éppen elegánsabb öltözékhez van kedvünk.

Persze, ha már a csábításnál tartunk, akkor nemcsak arra kell gondolnunk, hogy megszerezzük az áhított férfit, a szexis ruhadarabok és a figyelem jár a párunknak akár hosszú évek elteltével is. Lepjük meg magunkat - s persze ezzel őt is - selyem hálóinggel, de gyönyörű szaténpizsamák közül is választhatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!