Púder Nélkül

2010.11.15. 13:00

5 trendi Wellies - Legyél divatos gumicsizmában!

Folyton megázol? Nem akarsz esernyővel küzdeni a szélben? Válassz trendi gumicsizmát és esőkabátot, és felejtsd el, hogy ez csak a kisiskolások ruhatárának alapvető darabja lehet.

Szabados Judit

Szintetikus anyaga miatt természetesen mindennapi viseletre nem ajánlott, de egy esős, borongós napon az időjárás viszontagságaira érzékenyebbek arcára is mosolyt csalhat egy-egy szivárványszínekben pompázó gumicsizma. Nem kell pocsolyákat kerülgetni, lábujjhegyen – a balett egész tárházát felvonultatva – araszolgatni, gumicsizmákban (angol nevén Wellingtons, röviden Wellies) még monszun idején is végigglasszálhatunk az egész városon anélkül, hogy lábbelink teljesen beázna.


Érdemes persze egy esőkabátra is benevezni a tisztább, szárazabb érzés kedvéért. Próbáljunk meg lélegző anyagot választani, különben pár óra alatt úgy fogjuk érezni magunkat, mint nagymama befőttjei a dunsztban.

Színes, vidám darabok közül válogassunk, csizmából virágmintás vagy élénk, sokszínű darabok között kutakodjunk, vagy szóba jöhetnek a még vagányabb, retro stílusú megoldások is. A fotómontázsos és a rockos szintetikus lábbelik is trendinek számítanak, ugyanígy a grafikus ábrákkal díszített, illetve a festményrészleteket megjelenítő modellek is. Persze mindig akadnak majd, akik tekintetébe némi rosszallás és megbotránkozás vegyül, de viseljük gumicsizmánkat és esőkabátunkat bátran, vidáman, magabiztossággal, és fogjuk fel ezt részükről irigykedésnek. 

Íme 5 különböző stílusú, trendi gumicsizma. Találd meg te is a hozzád illőt!



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!