Púder Nélkül

2010.11.10. 09:00

Az Alkonyat, a Grace klinika és Lady Gaga a közönség kedvence

Vámpírok és vérfarkasok orozhatják el a People's Choice Awards trófeáit: az Alkonyat-saga nyolc jelöléssel vezeti a 2011-es amerikai közönségdíj-szavazás jelölőlistáját.

MTI


A kedden közzétett jelöltlista szerint a kamaszok körében hatalmas rajongótáborral rendelkező produkció többek között a kedvenc film és a kedvenc szereplőgárda díjára is esélyes. A fő szerepeket alakító Robert Pattinson és Taylor Lautner egymással versengenek a kedvenc filmsztár kategóriában, a női főhős, Kirsten Stewart pedig bekerült a díjra jelölt kedvenc női filmsztárok közé.
   
Robert Downey jr. szuperhősfilmje, a Vasember 2. szintén több jelölést kapott: többek között viheti a kedvenc színész, valamint a kedvenc akciósztár díját, de esélyes a kedvenc film és az akciófilm kategóriában is.

Díjeső várhat még az Eredet című sci-fire, amely a kedvenc film, a kedvenc dráma és a kedvenc színészgárda kategóriában került versenybe.

A televíziós produkciók terén a Grace klinika kapta a legtöbb jelölést, a zenei fronton Eminem, Carrie Underwood, Katy Perry, Beyonce, Pink, Taylor Swift és Lady Gaga két-két nevezését válthatja díjra.
   
A rajongók december 7-ig adhatják le online szavazataikat. A People's Choice Awards  díjátadó ceremóniájára 2011. január 5-én kerül sor a Los Angeles-i Nokia Színházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!