Púder Nélkül

2010.11.16. 15:13

Christina Aguilera csillagot kapott

Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán Christina Aguilera. Az amerikai énekesnőnek, aki csaknem húsz évvel ezelőtt kezdte karrierjét a The New Mickey Mouse Club elnevezésű show-ban, a 2432-es számú csillag jutott.

Vas Népe

A Hírességek Sétányának "központja" a kelet-nyugati irányú Hollywood Boulevard és az északról délre futó Vine Street kereszteződése Los Angelesben. A csillagos burkolólapokkal borított járdák négy irányban futnak a két utcán - helyenként mindkét oldalon - 18 tömbnyi távolságban. A látványosság becslések szerint évente tízmillió látogatót vonz.

A most csillagot kapott Christina Aguilera Marilyn Monroe-tól leshette el stílusát: szőke, göndör fürtjei adottak, ehhez a jeles alkalomra fehér szoknyát választott, s egy élénk rúzs sem hiányozhatott az összképből.

Christina és férje, Jordan Bratman útjai pár héttel ezelőtt végleg elváltak. Házasságuk komolyabb problémák miatt romlott meg, valószínűleg közös kisfiuk miatt halasztották eddig is a szakítást. A The Sun információi szerint azóta Christina és egy filmes asszisztens,  Matthew Rutler között a kezdeti barátság  románccá alakult. Lencsevégre is kapták őket  Los Angelesben.

Christina Aguilera 2010-ben új albummal tért vissza, és egy újabb filmben is szerepel. Ő kapta a szintén énekesnő Cher mellett a Burlesque című film egyik főszerepét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!