Púder Nélkül

2010.11.16. 11:07

Vilmos és Kate esküvője áprilisban lesz

Április 29-én kel egybe Vilmos brit trónörökös kedvesével, Kate Middletonnal. Az időpontot kedden jelentette be a Clarence House, Vilmos herceg és édesapja, Károly trónörökös közös londoni hivatala.

MTI

Az esküvő helyszíne a londoni Westminster apátság, az angol-brit monarchia ősi koronázó temploma lesz. A brit kormány az esküvő időpontját - amely egy pénteki napra esik - munkaszüneti nappá nyilvánította, így az alattvalók háromnapos hétvégével ünnepelhetik majdani királyuk frigyét.

Korábbi információk:
Jövőre lesz Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton esküvője - jelentették be kedden hivatalosan Londonban, egyelőre pontos dátum nélkül.
A Clarence House - Vilmos herceg és édesapja, Károly walesi herceg londoni hivatala - közölte azt is, hogy Vilmos már a múlt hónapban eljegyezte barátnőjét.

November 10-én már annyit lehetett tudni, hogy karácsony előtt bejelenti eljegyzését Vilmos és kedvese, az esküvő pedig jövő júliusban lesz - legalábbis a brit bulvársajtó legfrissebb értesülései szerint.

A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap úgy tudta, hogy a hosszú évek óta várva várt eljegyzési bejelentés "karácsony napja" - vagyis december 25. - előtt elhangzik, és a pár július 23-án esküszik örök hűséget egymásnak. Az esküvőt a lap forrásai szerint "szerény" külsőségek közepette, a windsori királyi rezidencia Szent György kápolnájában tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!