Púder Nélkül

2011.02.06. 06:25

Fiús hobbijai vannak a szépségverseny egykori döntősének

Vágvölgyi Gabriella neve nem ismeretlen az olvasók előtt. A lány sikeres sportmúltra tekint vissza, valamint bekerült a Vas Népe első szépségversenyének döntőjébe is. Az akkori december szépe ma is a sportnak él.

Bajdó Bettina

- Nagyon nagy élmény volt számomra, hogy részt vehettem az első Vas megye szépe választáson - meséli Gabi. Akkoriban az olvasók döntése alapján én lettem december szépe. Bár a döntőben nem kerültem be az első három helyezett közé, mégis felejthetetlen élmény maradt. Azóta több mint két év telt el, s zajlik az élet. Jelenleg logisztikusként dolgozom egy kft.-nél, s Szombathelyen élek. Nemrég költöztünk össze a párommal, akivel már öt hónapja tart a kapcsolatunk. Élem a háziasszonyok mindennapjait. Általában későn érek haza, tegnap is este fél kilenckor álltam neki főzni.

Gabriella elárulja azt is, életét már gyerekkora óta meghatározza a sport.

- Ötéves voltam, amikor édesanyámék elvittek sportolni - meséli Gabi.  Először úsztam, versenyekre is jártam, majd az általános iskolában elkezdtem futni. Aztán lépett be az életembe a dzsúdó. Egy rokonom dzsúdózott, s édesapám az öcsémet vitte el magával, hogy nézzen meg egy edzést. Amikor hazaértek, a testvérem élménybeszámolót tartott, s nekem ez annyira megtetszett, hogy azonnal be is iratkoztam. Életem meghatározó évei voltak, nagyon sokfelé jártam a világban. Voltam eb-n, vb-n, s a magyar bajnoki címet is elnyertem. Jártam Torinóban, Moszkvában, San Marinóban, s Németországban is több helyen. A legjobban Olaszország tetszett. Kilenc évig dzsúdóztam, majd ezt követően eljártam bokszolni. Hobbiszinten űztem csak heti háromszor a sportot, s az volt a jó benne, hogy edzés közben kiengedhettem magamból a feszültséget.

A fiatal lány hozzáteszi, hogy ma is meghatározza életét a mozgás. Hetente több órát tölt a konditeremben, ahol kardiózik, hasra és combra gyúr.

Általában hétfőn és csütörtökön járok edzeni, majd az órák után táncolok - fűzi hozzá Gabriella. Ezzel a mozgással szeretném korrigálni az erősítést, így nőiesebbé válnak az idomaim. Hetente minimum négyszer, maximum hatszor járok edzeni, emellett két táncórám is van. Számomra fontos az egészséges életmód, ezért odafigyelek arra is, hogy mit eszek. A lisztet és cukrot próbálom száműzni az étrendemből, s most már hetente csak egyszer eszek édességet, maximum egy kocka csokoládét.

Megtudjuk, hogy Gabriellát egyre inkább foglalkoztatja a gondolat, hogy ne csak űzze, hanem tanítsa is a sportot. Úgy érzi, munka után szívesen segítene az embereknek, hogy helyesen tartsák karban testüket.

LECSERÉLI KÉTKEREKŰ JÁRGÁNYÁT

A fiatal lányról kiderül, más fiús hobbija is van. A motorozás iránti szerelme akkor lobbant fel, amikor először ült fel motorra utasként. Akkor döntötte el, hogy megszerzi a jogosítványt, s pár hónapra rá el is érte célját. Volt már úgy, hogy ő vitt fiúkat utasként a Balatonra, ám mostani párja még nem ült mögötte a motoron. Lehet, hogy nem is lesz már rá lehetősége, mivel Gabriella úgy döntött, itt az ideje, hogy kétkerekű járgányát négykerekűre cserélje.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!