Púder Nélkül

2011.03.22. 10:24

Vágó Piros impulzív anyuka, aki péntekenként romantikázik

A rádiósnak nem csak a mikrofon mögött, hanem otthon is a maximumot kell nyújtania a szerelme és a gyermekei számára.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

"Jelen pillanatban arról szól az életem, hogy balanszot találjak az anyuka, a dolgozó nő és a feleség szerepeim tekintetében..." - meséli a tabutv.hu riporterének Vágó Piros, aki odafigyel arra, hogy a rengeteg munka mellett rengeteg időt tudjon a párjára és a gyerkőcére szánni. "Van egy nagyon szerencsés hátterem. A férjem édesanyjára rendszeresen rá tudjuk bízni a gyermekeinket. Péntekenként például mindig szabad esténk van, ez pedig egy óriási ajándék! Ezzel lehet élni és bőven lehet romantikázni is..." - mondja a rádiós műsorvezető.

 


Vágó Piros egyedül a gyermeknevelés tekintetében érez még magán fejlesztenivalót, de pont a minap tett fogadalmat ennek a problémának a megoldására. "Megpróbálom a gyermekkel szemben nem elveszíteni a türelmemet, de nyilván vannak helyzetek, amikor reggel rohannánk és a bébi hisztizik, hogy nem azt a ruhát, nem ezt a sapkát, nem ezt a sálat akarja felvenni... ilyenkor az ember egy idő után azt mondja, hogy elég! Van, hogy szegénykét úgy hurcolom a karjánál fogva, mert egy játéktraktor miatt leveti magát a földre..." - számolt be a mindennapok nehéz pillanatairól Piros.

"Az, aki volt szülő és emlékszik rá, biztosan tudja, hogy mit él át ilyenkor az ember, ugyanis a szigorúság tekintetében is sajnos az impulzivitás érvényesül nálam. Egyre több helyzetben derült ki, hogy a rendszeresség nagyon fontos a gyermek életében, ezért egy kicsit nekem is rendszeresebben kéne megélnem a mindennapjaimat, de én meg nem vagyok túl összeszedett ilyen tekintetben!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Vágó Piros, aki a Glamour gáláján azt is elárulta, hogy tudatosan igyekszik megvalósítani a következetes anyukává válást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!