Púder Nélkül

2011.03.24. 07:21

Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs közt dúl a szerelem

Nagy a szerelem a modell, Zimány Linda és hazánk legjobb focistája, Dzsudzsák Balázs között. A divattervezésben is szerepet vállaló Linda azt mondja, tudja, hogy sokan kételkednek ebben, és érdekkapcsolatnak nevezik, hogy összejöttek, de őt nem érdeklik a rosszindulatú vélemények.

Matolcsi Renáta

- Nem hiszem, hogy bármit cáfolnom kéne a magánéletemmel kapcsolatban, hiszen, aki ismer minket, az látja milyen csodálatos dolog, ami kettőnk között van, és nekünk ez a fontos. Aki pedig nem lát bele az életünkbe, és nem ismer minket, nem tud reális véleményt alkotni – mondja.
- Nekünk még soha nem jutott eszünkbe a szerelem szó hallatán az érdek szó. Egyikünk sincs rászorulva érdekkapcsolatokra. Mindketten sokat dolgozunk, és küzdünk azért, hogy előre jussunk az életben. Fiatalok vagyunk, most tudjuk megalapozni a jövőnket. Én hamarosan jogász leszek, hiszen remélem, sikeresen megyek át életem legnehezebb vizsgáin, sőt, készülök a diploma utáni master képzésre is külföldre. Balázs Magyarország legjobb futballistája, akire igazán büszkék lehetünk, hiszen világszinten ismerik a nevét, elismerik a munkáját, a magánéletben pedig egy szerény, kedves ember. Rengeteg igaztalan vád ér minket, de pont a minap talált rám egy Dorothy Perkins idézet, ami egyből a kedvencem lett: "Nem érdekel, mit írnak rólam mindaddig, amíg ezeknek az írásoknak nincsen valóságtartalma".


Linda inkább munkájára koncentrál, nemrég mutatta be legújabb Sugarbird-ös kollekcióját, s nem titkolta, az új szerelem elementáris hatása ruháin is felfedezhető.
- Igen, van egy specifikus része a kollekciómnak, ami a fociról szól, és természetesen a szerelmem ihlette. Úgy gondolom, a divat nem sokat változott tavaly óta, így a múlt évi csajos dolgokat áthoztam ez évre is, maradnak a rojtok, a fodrok, illetve a kicsit vadnyugatis wesco-style. A tavaszi átmeneti darabok letisztultabbak, megtalálhatók köztük a szürke és a fekete variációi, mindez kicsit futurisztikus megjelenésben, hiszen Lady Gaga nagy kedvencem.


- A hétköznapokon egyébként szeretek kényelmes ruhákat hordani, főleg ha egész nap rohangálok. A cicanadrág hosszú pólóval a kedvencem. Ha éppen „nőcisebben” ébredek, akkor pedig bármikor, bárhova képes vagyok szoknyát felvenni, mert azokat is imádom – tette hozzá Linda, aki ugyan mellnagyobbító műtétjéről nem beszélt, de az elárulta, kedvesével mostanság sokat kirándul Hollandiában, és a Balaton-partot is nagyon szereti.

- Szerintem idővel mindenki megtalálja a saját stílusát, ez egy fejlődési folyamat. Manapság a divatban minden megengedett, akár fehérneműt is húzhatunk az utcára kilépve, persze ez nyilván egy erős túlzás, nem mindenki Lady Gaga. Legyünk önmagunk, ez a legfontosabb, és ne csak akkor merjünk valamit felvenni, ha már mindenki abban jár – mondja a divattervezés világába is belekóstolt modell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!