Púder Nélkül

2011.04.27. 09:44

Ulmmann Mónika Barkács Csajként ad hasznos tippeket

Ullmann Mónika újra képernyőre kerül, méghozzá nem is akárhogy: saját, barkácsműsort talált ki magának.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A népszerű színésznő, Ullmann Mónika megmutatja, hogy a deszkák nem csak a színházban jelentik a világot, hanem akkor is, amikor saját kezűleg tudunk belőlük maradandót alkotni. Mónika új beceneve ezentúl Barkács Csaj, a tévénézőknek legalábbis mindenképp, hiszen ilyen néven találkozhatunk majd a színésznővel nap mint nap a képernyőn. "Nem csak vezetem a műsort, mert a műsor ötlete is az enyém. Ez a hobbim: barkácsolok, festek, fúrok-faragok. Sajnos rajzolni és varrni nem tudok, de annak idején a technika órán valahogy bekattant ez a barkácsolás" - emlékszik vissza a tabutv.hu videójában a híresség, aki leginkább a természetes anyagokkal szeret dolgozni.

"Mindenféle különös dolgot kreálgatok, de bútorokat sem dobok ki: inkább felújítom, átfestem, átcsiszolom, átlakkozom..." - mondta el Ullmann Mónika, aki a belsőépítészetet sem hanyagolja el.
A színésznő saját maga alakítottá olyanná lakását amilyen és a mai napig is rengeteg időt tölt lakjának szépítgetésével.

"Azt vettem észre, hogy nagyon jól érzem magam szállodában és teljesen letisztult környezetben. Szeretem, ha csak azok a dolgok vesznek körül amiket használok és azt éreztem, hogy otthon is ezt kell megteremtenem. Már csak azok a dolgok vesznek körül, amiket valóban használok, ezért nincsen egyetlen poros és funkciótlan szeglet sem a lakásban" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Barkács Csaj, Ullmann Mónika.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!