Púder Nélkül

2011.07.18. 10:24

A pihenés mellett edz: Trokán Nóra nyeregbe pattan

Trokán Nóra színművésznő három éves korában kezdett el lovagolni, s bár a főiskolai évek alatt kicsit hanyagolta ezt a sportot, most a Nemzeti Vágta kedvéért újra nyeregbe pattan.

Matolcsi Renáta

- A galoppfutamban indulok, és azért is örülök a lehetőségnek, mert már nagyon hiányzott az életemből a lovassport. A mozgás amúgy alapvető fontosságú számomra, szoktam például futni is – mondja Nóra, aki a nyáron legfőképpen pihen, de azért az edzéseket már elkezdte a szeptemberi Nemzeti Vágtára.

- Lesz egy-két előadásom július-augusztusban, de utazom Skóciába, és a Balatonra is mindenképp szeretnék lejutni. Ilyenkor nyáron a tesómmal is többet találkozom, az év közben kevesebbet látjuk egymást, mert én Kecskeméten játszom, ő pedig Veszprémben.

Nóri elmondta, a Nagy Duett című televíziós műsor kapcsán ismerte meg Molnár Ferenc Caramellt, akivel olyannyira egy hullámhosszra kerültek, hogy az énekes meghívta őt decemberi szólókoncertjére.
- Igazi kihívás lesz ez a számomra, mert több dalt is eléneklünk, méghozzá sok ezer ember előtt – tette hozzá a fiatal színművésznő, akinek hobbija a fotózás, legszívesebben embereket, arcokat, életképeket örökít meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!