Púder Nélkül

2011.07.04. 13:11

Menő nyári körömlakkszínek

Melyek a legmenőbb körömlakkszínek az idei nyáron, milyen újfajta trendeknek hódolhatunk?

Vas Népe

A körömlakkoknál nem olyan tipikus a szezonváltás, mint az öltözékek esetében, ám ilyenkor, nyáron több nő lakkozza a körmeit, mint a hideg évszakban. Idén az ezüst a legelterjedtebb színárnyalat, a csillogó szín olyan hatást kelt, mintha ékszert viselnénk a körmünkön, ezenkívül kiváló alap egy sötétebb tónusú mintához is.

Természetesen a francia manikűr és a pasztell árnyalatai sohasem mennek ki a divatból, ezek tipikus esküvői stílusok, másrészt a mindennapokban is viselhetők, diszkrét, nőies, ápolt hatást érhetünk el velük.

A fiatalok a minél rikítóbb, annál feltűnőbb jegyében lakkozzák a körmeiket – akár mindegyiket más színűre –, a neon színárnyalatok pedig egyedivé varázsolják a megjelenést.

Nincsenek tehát tiltott színek, a kék és a zöld összes árnyalata megengedett, bátran kísérletezhetnek a mintákkal: romantikus virágos, párducmintás, kockás – attól függ, ki mennyire bevállalós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!