Púder Nélkül

2011.07.25. 17:01

Zenél, sportol, állatokat ment Bebe

Ismét kocsitolásban jeleskedik majd a Nemzeti Vágtán Bebe, a Back II Black énekese. A népszerű énekes, mint mondja, nem készül rá különösebben, hiszen rendszeresen sportol, bokszolni jár.

Matolcsi Renáta

Sok munkája van, hiszen ezerrel dolgozik új zenekarának, a Bebe and the Change-nek első lemezén, de a Back II Black-kel is folyamatosan koncertezik szerte az országban. A munka mellett mindig szakít időt más fontos dologra is: nemrég például egy jótékonysági felkérésnek tett eleget, több zenésztársával összefogva az Állatvédőrség Holnapfény című dalához készített videoklipben vállalt szerepet. Az előadók és a civil önkéntesek célja mindent elkövetni azért, hogy felderítsék és megszüntessék az állatkínzást hazánk egész területén.

- Azért tartottam fontosnak a szervezet mellé állni, mert egyrészt imádom az állatokat, másrészt hitvallásomnak tartom az állatvédelem ügyét, a közéletiség által pedig több emberhez eljutunk. Nagyon nagy problémák vannak Magyarországon, de úgy gondolom, az a háromszáz önkéntes, aki a minap fogadalmat tett, reménykeltő folyamatokat indíthat el a rendőrséggel együttműködve – mondja az énekes, akinek két terrier kutyája van, de a lovakat is nagyon szereti.


- Lovaglással kezdtem a sportolást, de sajnos az aszmatikus allergiám miatt abba kellett hagynom. A mai napig szívesen pattanok lóhátra, ha alkalmam nyílik rá, ám a szeptemberi Nemzeti Vágtán nem lovasszerepben, hanem kocsitolásban próbálok majd helytállni. Kocs községben ennek nagy hagyományai vannak, korábban jártam ott és láttam, hogy csinálják az igazán profik. Egyébként jópofa feladat lesz, de fárasztó is, mert két és fél kört kell megtennünk.  Bár sok évvel ezelőtt volt egy komolyabb sérülésem, de folyamatosan edzésben vagyok, meglátjuk, hogy sikerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!