Púder Nélkül

2011.08.21. 14:02

Koszorúslányok: ez nem a Másnaposok

A koszorúslányok című filmet úgy harangozták be, mint a Másnaposok női változatát. Aki arra számít, hogy ugyanolyan élvezetben lesz része, nagyot fog csalódni.

Bajdó Bettina

A poénok meg sem közelítik a Másnaposokban elhangzottakat, s a történet is elcsépelt. Én, az egyszer megnézhető filmek kategóriájába sorolnám.

A sztori: a történet főhősnője Annie, akinek romokban az élete. Miután a  péksége tönkrement, egy ékszerboltban kénytelen állást vállalni, amit ráadásul az anyja szerez neki. Emellett két idióta  lakótárssal lakik együtt, egy testvérpárral, akik folyamatosan az idegeire mennek. A jég-hegy csúcsa pedig a pasija, akinek csak arra a rövid pásztorórára van rá szüksége, amíg kedvét tölti rajta, aztán páros lábbal rúgja ki mindig az ágyából. Közben kiderül, legjobb barátnője férjhez megy, felkéri tanújának és,  hogy segítsen az esküvő megszervezésében. Annie természetesen igent mond, de még nem tudja, mire vállalkozott. Az önbizalomhiányban szenvedő, csóró lány sorra kerül kínosabbnál kínosabb helyzetekbe, amelyeken nem mindig lehet jóízűen kacarászni.

Szerző: Bajdó Bettina

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!