Púder Nélkül

2011.08.18. 16:46

Tóth Tibi Paris Hilton exével haverkodik

Benji, a Good Charlotte gitárosa és Hooligans Tóth Tibi tetoválással pecsételték meg a Sziget fesztiválon kötött barátságukat.

PLT

A kiváló gitárosra, Tóth Tibire régóta nagy hatást gyakorol az amerikai punk rock banda, a Good Charlotte amely véleménye szerint sok szakmai újítást hozott, főleg a hangszerelés terén. A zenei és szellemi együttállás most a valóságba is begyűrűzött, ugyanis a Hooligans gitárosa összeismerkedett a Good Charlotte tagjaival a nemrégiben végetért Sziget fesztiválon. A kölcsönös szimpátia hamar egy barátság kezdete lett. Benjivel, a csapat gitárosával – aki nem mellesleg Paris Hilton exbarátja - a fesztivál backstage-ében többek között azt is megbeszélték, hogy mind a ketten a legendás Beatles együttesen nevelkedtek, és napjainkig is őket tekintik forrásként.

A Hooligans gitárosa minden baráti szónál erősebb bizonyítékot visel a testén az amerikai banda iránti elismerését illetően. Évekkel ezelőtt ugyanis magára tetováltatta a Good Charlott logóját, amit látva annyira meghatódott az együttes, hogy rögtön másnap fel is tették a közös fotókat és a remekműről készített képeket a twitter oldalukra. Tibinek azonban további tervei is voltak arra, hogy hogyan pecsételhetnék meg frissen kötött ismeretségüket. Megkérte Benjit és Joelt, hogy aláírásukkal ékesítsék még a derekát, amit már másnap ki is varratott. Az aláírások felé a hírhedt testvérpár portréja is hamarosan felkerül. Szigeten adott koncert után annyira belemerültek a pajtáskodásba, hogy Tibi és Benji – mint friss jóbarátok – a kendőjüket is elcserélték, így aztán a Good Charlotte gitárosa már Tibi kendőjét viselhette a berlini és a prágai koncertjükön.

“Mindig is éreztem, hogy nagy haverok lennénk a Good Charlotte tagjaival, olyan mintha egy országban élnénk. Ez az ismeretség egy újabb bizonyíték arra, hogy akik szellemileg ugyanazokat a köröket futják előbb vagy utóbb összekerülnek a valóságban is. Azóta a menedzserük is felvette velem a kapcsolatot, így nagyon remélem, hogy ennek a hirtelen barátságnak további gyümölcse is lesz. Nem titkolt tervünk, hogy az év végi nagykoncertünkre meghívjuk őket vendég sztárzenekarnak. Persze ez nem csak az ismeretségen múlik, hanem komoly időegyeztetésre is szükség lesz. Annyi biztos, hogy kedvük mostmár lesz hozzá.” – fűzi hozzá Tóth Tibi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!