Púder Nélkül

2011.08.16. 17:07

Tud izzót cserélni a szépségkirálynő-jelölt

A szépségkirálynő-választás döntősének, Katona Renátának nem kell férfisegítség, ha ki kell cserélni egy villanykörtét.

PLT

Ezt minap egy jótékonysági akció keretében is bebizonyította, a fővárosi Cseppkő utcai gyermekotthonban járt, ahol néhány ismert emberrel együtt – egy felajánlásnak köszönhetően – energiatakarékos izzókra cserélték a hagyományos égőket.

– Fontosnak tartottam részt venni az akcióban, hiszen egyrészt a mai nehéz gazdasági helyzetben egy intézménynek főleg jól jön minden segítség, másrészt ezzel energiát is spórolnak. Én otthon is így, azaz környezetvédő módon élek, próbálok minden olyan dolgot megtenni, amit egy háztartásban csak lehet. Ruhagyűjtést is szerveztem már, mert ami számunkra már felesleges, az másoknak még jó szolgálatot tehet. És ezt nem a szépségkirálynő- jelölt mondatja belőlem, annak a műsornak egyébként is vége. Úgy tudom, épphogy lemaradtam a dobogóról, de nem baj, modellként szeretném megállni a helyem. A verseny után sokat wakeboardoztam a nyáron, szeptembertől pedig kezdődik a suli, utolsó éves vagyok a középiskolában – mondta a csinos környezetvédő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!