Púder Nélkül

2011.09.27. 18:25

Cseke Katinkáék betéptek

A Jóban –rosszban mindig vidám és nagyhangú Bodolai családja ezúttal egy ártatlan iskolai feladat miatt kerül előbb vicces, majd nagyon is szorult helyzetben. Böbe ugyanis fűszernövénynek hiszi fia kölcsön kapott bab palántáját, ami valójában kender.

Vas Népe


Bodolai Böbe mindig figyel arra, hogy a munkából hazatérő férje, Bandi ne maradjon éhen. A vacsorára készülő babfőzeléket egy régi erdélyi fűszerrel ízesítette a tökéletes íz-kombinációért. Böbe azonban Szabi biológia órára beadandó bab palántáját használta, ami valójában vad kender. A hatás nem maradt el, a tv2 Jóban Rosszban epizódjainak legviccesebb jeleneteit rögzítette a stáb.

- Borzasztóan kell koncentrálni egy-egy ilyen jelenet felvételénél, amikor az ember részegséget vagy akár egy módosult tudatállapotot kelt életre. Éppen ezért eszembe sem jutott, hogy mennyire lesz ez majd vicces, nem kínzott a nevetés a felvétel közben, teljesen komolynak kellett lennem. Utána azonban, amikor visszanéztük a jeleneteket, nagyon jól szórakoztunk rajta a stábtagokkal. Remélem, a nézőknek is tetszik majd!” – mondta Tóth Roland, aki örül annak, hogy a sorozat ilyen színészi kihívások elé állítja.
Cseke Katinkának a forgatókönyv szerint végig nevetnie kellett, így egy fokkal könnyebb dolga volt, mint sorozatbeli férjének. Kamaszodó lánya miatt azonban igencsak komolyan veszi ezt a témát.

- A mai világban egy tinédzser sokkal durvább dolgokkal találkozik, mint régen. Nagyon aggódom a lányomért, de úgy gondolom, nagyon sok múlik azon, hogy ki-hogyan neveli a gyermekét és mennyire figyel rá a mindennapokban. Mi mindent megbeszélünk, nagyon jó a kapcsolatunk, ami remélem, hogy a lázadó tinédzser korszakában is így marad – árulta el a JR Bodolai Böbéje.

A stáb egy gyomnövénnyel helyettesítette a kendert.

-Természetesen nem vadkenderrel forgattunk, hanem egy nagyon hasonló gyomnövénnyel, amit a kellékesek a stúdió közelében egy tisztáson találtak. A gond csak az volt, hogy mint minden gyom, ez is iszonyatosan gyorsan hervadt, úgyhogy 29 tővel használtunk el, mire végeztünk a történettel – mondta a producer, Nagy Tamás.
Bodolaiéknak még a rendőrséggel is meggyűlik a baja a kölcsön kapott palánta miatt, ám hogy hogyan ússzák meg az esetet, az a következő néhány részből kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!