Púder Nélkül

2011.09.30. 13:34

Vibro-szoli - Csak a kalóriák égnek...

Az elfoglalt hölgyeknek már csak a sminktükör hiányzik az úgynevezett vibro trainer szoláriumból, hiszen a gépben majdnem minden adott a szépüléshez, a speciális, beépített „rezgő pad” segítségével ugyanis nemcsak barnulni, de karcsúsodni is lehet.

Kiss Anna


Az edzőtermekben már korábban is találkozhattunk a vibrációs tréning technológiával fitneszgépek formájában. Mint megtudtuk, ez a típusú szolárium nemcsak a fogyásban nyújt segítséget, de hatékony fegyver a narancsbőr ellen is, mivel serkenti a vérkeringést, a méreganyagok hamarabb távoznak a szervezetből.

- A technológia sikere abban rejlik, hogy a szoláriumba beépített vibrációs test mozgása a teljes izomzatunkat munkára kényszeríti - mesél tapasztalatairól a szolárium egyik alkalmazottja, Németh Alexandra. - A különböző sporttevékenységek során az izmok csupán 40 százaléka aktív. A készülék használata leginkább a szörfözéshez hasonlítható, billegő mozgást végez, amit a testünk megpróbál ellensúlyozni.
Az izmok megfeszülnek, egyetlen mozdulat alatt másodpercenként plusz 25-30 ismételt összehúzódás történik. Ezt a különleges módszert bármely korosztály kipróbálhatja, hiszen a jótékony rezgés nem terheli az ízületeket, felkészíti a testet az egyes sportokra, mint például a síelés vagy a tenisz.

- Amióta van nálunk ez a lehetőség, sokan inkább többet várnak, csakhogy ezt a fajta szoláriumot használhassák. Rendszeresen sportoló vendégeink is azt mesélik, izomlázuk volt a gép használata után. Ráadásul sok férfi jár hozzánk, akik szintén pozitív tapasztalatokról számolnak be.

 Ennek a „mozgásformának” is megvannak a maga szabályai. Az optimális és intenzív hatás érdekében kissé hajlított térddel, behúzott hassal és fenékkel kell használni a különböző fokozatokra állítható rezgő padot.

- A vibro-szoli roppant időtakarékos, azoknak a hölgyeknek és uraknak ajánljuk, akiknek nincs idejük heti három, négy alkalommal egy órát izzadni a futópadon. A szoliban elég heti kétszer 10- –15 percet eltölteni. Az új, eukonform csövekkel felszerelt kabinokban szinte lehetetlen leégni, így nyugodtan a gépben tölthetik ezt az időt. Természetesen mi, az itt dolgozók is kipróbáltuk a vibro-szolit, hiszen csak így tudjuk nyugodt szívvel ajánlani a vendégeinknek.

Szerző: Kiss Anna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!