Púder Nélkül

2011.10.12. 12:36

Mivel lehet levenni Vastag Csabit a lábáról?

Szombaton már az élő adásokkal folytatódik az X-Faktor második szériája. A győztes hatalmas lehetőségek előtt áll, hiszen az első évad legjobbját, Vastag Csabát is elhalmozzák feladatokkal. A tavalyi győztes ki sem látszik a munkából, többek között színházban játszik, videoklipet készít, jótékonysági naptáron pózol.

Matolcsi Renáta

- Elég sűrű időszakon vagyok túl, ami nagyon jó volt, mert megállás nélkül zajlottak az események. A Madách Színházban megkaptam azt a hatalmas lehetőséget, hogy a Fáraó szerepében próbálhattam ki magam a József és színes szélesvásznú álomkabátban. Hatalmas megtiszteltetés volt – mondja Csaba. - Emellett pedig két klipet is forgattunk az elmúlt hetekben. Az egyiket az öcsémmel, Tomikával Őrizd az álmod címmel, valamint elkészült az első, saját klipem is a Már tudom című dalhoz. Feszített volt a tempó, de megérte. Nagyon várom a visszajelzéseket, szeretném tudni, hogy a két klipre hogyan reagálnak a rajongók, és hogyan fogadja a közvélemény, mert mindkettőbe beletettem szívemet, lelkemet – teszi hozzá a veszprémi születésű fiatalember, aki imádja a házi finomságokat, kedvence a harcsapaprikás. Elárulta, ez az az étel, amivel bármikor le lehet venni a lábáról.
Jó ideje odafigyel az egészségére, a napot frissen facsart narancslével kezdi, s ha van egy kis szabadideje, megpróbál pihenni, zenét hallgat, vagy dalt ír, mert az megnyugtatja.

Csaba nemrég egy különleges fotózáson is részt vett, egy naptárhoz készültek róla képek, méghozzá jótékonysági céllal: több társával együtt szeretné felhívni a figyelmet a kidobott, szerencsétlen sorsú állatokra.

Vastag Csaba és Vastag Tamás: Őrizd az álmod - videoklip itt:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!