Púder Nélkül

2011.10.12. 10:53

Taylor Swift az év nője a Billboard szerint

Újabb elismerésben részesült Taylor Swift amerikai countryénekes, ő kapta Az év nője címet a Billboard című amerikai zenei magazintól.

MTI

A 21 éves, többszörös platinalemezes énekes és zeneszerző eddig a legfiatalabb a díjazottak sorában, amelybe korábban olyan hírességek kerültek, mint Beyoncé, Reba McEntire és Fergie.
   
A díjátadóra december másodikán New Yorkban kerül sor, annak a 2011-es Billboard Women in Music elnevezésű gálának a keretében, amelyet a zeneiparban kimagasló teljesítményt nyújtó női előadók tiszteletére rendeznek.
   
Swift legfrissebb albuma, a Speak Now tavalyi megjelenése óta 3,6 millió példányban fogyott el, ezzel az elmúlt év legkeresettebb lemeze lett.
   
A Grammy-díjat átvevők között is ő volt a legfiatalabb 2010-ben, a legjobb album kategória elismerését Fearless című lemezéért kapta. Emellett számos amerikai zenei díjat tudhat még magáénak az énekesnő, aki jelenleg legújabb lemezének amerikai turnéján vesz részt.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!