Púder Nélkül

2012.01.04. 11:19

Balhé a villában: Kingának vagy Verának van igaza?

VV Vera titoklevele óta mindenki azt találgatja, vajon az Érzékeny lelkű lány, vagy Kinga hazudik.

Nánási Regina

VV Vera titoklevele nagy port kavart. Kinga kis híján idegösszeomlást kapott, mikor Vera a Gergővel töltött randevúját részletezte. Állítása szerint a szőke lány maga mesélte el, milyen jól érezték magukat, és baráti csevelynél többről volt szó. Kinga mindent tagadott, és míg Vera higgadtan, megállás nélkül csak mondta, és mondta a magáét, addig Kinga idegei szépen lassan felmondták a szolgálatot, és őrjöngeni kezdett. Nem sok hiányzott, hogy Kinga megüsse Verát, ezzel pedig kizárassa magát a játékból.

A jelenet óta a villalakók is csak találgatnak, kinek van igaza. A dologban érzelmileg leginkább érintett Seherezádé és Attila Kinga kirohanását egy vallomásnak vette. Ugyanis ha a vádak hamisak lennének, a lány nem borult volna így ki... Péter taktikai lépést sejt Vera részéről, szerinte így akarta kizáratni a lányt a játékból. A többiek szerint Vera egyszerűen féltékeny Kingára, ezért bosszantja őt direkt. Egyedül Fecó hisz rendületlenül Verának.

Az igazság eldöntése innen, a villa falain kívülről nézve sem egyértelmű. A lányok Facebook rajongói oldalán természetesen mindenki saját kedvencét pártfogolja. Sorra bukkannak elő korábbi felvételek, de döntő bizonyíték egyik fél mellett sem szól. Való igaz, hogy Gergő és Kinga randija bensőséges hangulatú volt, sőt a lány egyértelműen kijelentette, hogy Gergővel szexelne. Arról viszont nincs videó, amint Kinga Verának meséli a randi részleteit...

Ami biztos, hamarosan eljön az idő, hogy Vera és Kinga összecsapjon, és a nézők döntsenek arról, kinek adnak igazat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!