Púder Nélkül

2014.11.13. 13:00

Melyik a stílusod? - Instant trendmutató szótár, hogy eligazodj

Hipszter vagy? Goth vagy? Egyáltalán ismered a stílusodat? Ha elkavarodtál a trendek között, most gyorsan segítünk!

Glam: a szó csillogást jelent angolul, így az ennek megfelelő csillámos, szegecses, gyöngyös ruhadarabok, eleganciát és sok színt mutató kiegészítők jellemzik. Arany, üveg és ezüst kell hozzá.

Goth: szintén fekete, de hangsúlyos a vámpíros, hófehér smink, az erősen kihúzott szem és száj, valamint a sötétre festett haj is. Nem a legvidámabbaknak való divatirányzat.

Hipszter: városi stílus, jellemzője vastag szemüveg, kinyúlt holmik, bicikli, sapka és hippis hozzáállás.

Rocker: már apáink is azok voltak, nincs sok változás azóta sem. Alapszín a fekete, alapanyag pedig a bőr. Szegecsek és zenekaros pólók elmaradhatatlanok, akárcsak a félig felnyírt haj.

Swag: az a viselet, amelyet a leginkább kiöltözve képzelünk el magunkon. A szó egyébként rövidítés, „sexy with a bit of gangsta" a jelentése vagyis dögösnek kell lenni, miközben a rapsztárok kellékeit is érdemes magunkra aggatnunk.

Trú: a divattal látszólag nem törődő, kinyúlt pólókat és farmert hordó tizenévesekre mondják. A látszat csal, mert néha a kirongyolt farmer drágább, mint egy öltöny.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!