Púder Nélkül

2010.06.29. 14:45

A világ legbefolyásosabb híressége Oprah Winfrey

Oprah Winfrey televíziós műsorvezető a világ legbefolyásosabb híressége, és tavaly 315 millió dollárt keresett a Forbes 2010-es listája szerint.

MTI

Az 56 éves Winfrey, aki 2011-ben tervezi befejezni 25 éve futó, rendkívül népszerű televíziós showműsorát, hogy önálló kábeltelevízió-hálózatot indítson, immár negyedszer került az élre az amerikai gazdasági magazin legfrissebb számában közölt listán. Tavaly a második helyezett volt.

Az idei második helyezett Beyoncé Knowles énekesnő, aki 87 millió dolláros keresetével megelőzi a harmadik helyen végzett James Cameront.

Angelina Jolie színésznő, aki tavaly megelőzte Winfreyt, idén a 18. helyen áll.

Oprah Winfrey nem aprózta el: 10 ezer dollár és iPad jár alkalmazottainak

Oprah Winfrey amerikai médiamogul 10 ezer dollárral (2,3 millió forinttal) és egy Apple iPaddel lepte meg O: The Oprah Magazine című lapjának minden alkalmazottját a kiadvány fennállásának tizedik évfordulója alkalmából.

Az újság szóvivője szerint Winfrey az ajándékkal a lap dolgozóinak kemény munkáját és elkötelezettségét kívánta anyagilag elismerni. Oprah Winfrey 2011-ben tervezi befejezni 25 éve futó, rendkívül népszerű televíziós showműsorát, hogy önálló kábeltelevízió-hálózatot indítson.

Az Oprah Winfrey Show-t jelenleg az ABC csatorna közvetíti Chicagóból az egész Egyesült Államokban és világszerte több mint 140 országban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!