Púder Nélkül

2011.02.23. 10:16

Hetente egyszer randizik feleségével Doszpot Péter

A sztárnyomozóból cég-vezérré lett Doszpot Péter igyekszik nem a gyermekei rabja lenni, ezért gyakran kettesben is találkozik a szerelmével.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Doszpot Péter manapság egyre kevesebbet szerepel a sajtóban, de nem tűnt el, csak úgy érezte, hogy feleslegesen nem akar a médiában lihegni. "Egy zsaru azt szeretné csinálni a magánéletben is, amihez ért, úgyhogy egy vagyonvédelmi céget vezetek. Mellette természetesen élem az életemet a családdal és a gyerekekkel, úgyhogy olyan túl nagy izgalmak nincsenek" - meséli a tabutv.hu riporterének a sztárnyomozó, aki minden szabadidejét a gyerkőceivel és a feleségével tölti.

"Úgy döntöttem, hogy egy csomó dologról nem szeretnék lemaradni. Hál' istennek mostmár megtehetem, hogy időben hazaérek, úgyhogy mindenből kiveszem a részem: tisztába teszem, fürdetem, etetem őket" - mondta el az internetes sztártévé videójában Doszpot Péter, akinek nemrég lettek egy évesek az ikrei. "Egy bizonyos idő után természetessé válik, hogy ketten vannak, de ha végiggondoljuk, akkor rájövünk, hogy kétszer annyit kell dolgozni mint egy gyereknél. Ha az egyik éppen elnyugszik, akkor jön a másik, szóval ez egy több emberes feladat természetesen..." - meséli az ex-rendőr.

Doszpot Péter és felesége azonban igyekszik nem a gyerekek rabja lenni, ezért rendszeresen szerveznek kétszemélyes programokat is maguknak. "Igyekszünk a feleségemmel tartani, hogy hetente legalább egyszer elmenjünk ebédelni... ez amolyan kis randi, ami ad egy kis pluszt az ember életében. Azért komoly baráti társasággal is rendelkezünk, belefér a barátokkal való találkozás is, mert a nagyszülők és a babysitter segítségével el tudjuk csenni ezeket a kis időket."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!