Reklám

2011.08.04. 13:33

Pályázat fogyatékos emberek munkaerő-piaci integrációjáért (x)

Nyolcmillió forintnyi keretösszeggel pályázatot írt ki civil szervezetek részére szemléletformáló programok megvalósításának támogatására a Magyar Telekom.

Vas Népe

A vállalat hello holnap! kuratóriuma olyan pályázatokat vár, amelyek az infokommunikációs technológiák alkalmazásával kínálnak gyakorlati megoldást a fogyatékos személyek foglalkoztatási helyzetének javítására. Szeretnék elősegíteni a pozitív irányú társadalmi szemléletformálást, valamint fontos szempont a program aktualitása, egyedisége és innovatív jellege. Olyan modell kialakítására is várnak pályázatokat, amely révén könnyebben megvalósítható a fogyatékos és nem fogyatékos személyek közös foglalkoztatása akár nagyvállalati munkakörnyezetben is - áll felhívásukban.
 
Az elbírálás során olyan programok kerülnek kiválasztásra, amelyek révén javul a - munkavégzés szempontjából többszörösen hátrányos helyzetben lévő - fogyatékos személyek nyílt munkaerő-piaci foglalkoztatásának esélye.

A pályázat részére a hello holnap! kuratórium összesen nyolcmillió forint értékű támogatási keretet bocsátott rendelkezésre, az egy támogatásra adható minimum összeg egymillió forint.
 
A részletes feltételeket tartalmazó pályázati felhívás, valamint a letölthető adatlap elérhető a www.helloholnap.hu weboldalon. A pályázatok beérkezésének határideje augusztus 22., elbírálásuk időpontja: szeptember 24.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!