Rendőrségi

2009.12.14. 10:09

Karóval támadt egy rabló az eladónőre

A bevételt követelve karóval támadt egy bolti eladónőre, majd bántalmazta az alkalmazottat egy rabló Nyíregyházán; a már 18 alkalommal büntetett, 43 éves férfit a nyomozók elfogták

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A gyanúsított még szombaton, késő délután támadt az egyik nyíregyházi kisbolt 34 éves alkalmazottjára, többször megütötte a nőt, aki könnyű sérüléseket szenvedett - mondta Fülöp Gergely a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

A százados tájékoztatása szerint a támadó a kasszát addig verte a karóval, amíg az ki nem nyílt, s az ellenálló eladónő hiába fújta le őt gázspray-vel, a tettes kimarkolta a pénztárgép tartalmát és elmenekült. 

Az elkövetőt még a rablás napján elfogták a lakásán és lefoglalták nála az eltulajdonított pénz nagy részét is. A szóvivő megjegyezte: a gyanúsított rablás és más, vagyon elleni bűncselekmények miatt volt eddig már tizennyolcszor elítélve, s az újabb eset után kezdeményezik az előzetes letartóztatásba helyezését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!