Rendőrségi

2010.07.25. 14:29

Válogatott kosaras törte totálkárosra munkatársunk Seatját

Lapunk online szerkesztőségének munkatársa volt annak a balesetnek a vétlen résztvevője, mely vasárnap délután történt a Körmendi út - Óperint utca kereszteződésében.

Vas Népe

 Kollegánk a Dózsa György úton indult kifelé a városból Seat-jával, mikor az Óperint utcából balról nekivágódott egy Opel.

 

 

Az ütközés következtében a Seat egy oszlopnak csapódott, s totálkárosra tört, ám ez még a szerencsésebb eset, hiszen a szakértők szerint, ha nincs az oszlop, az autó vélhetően fejtetőre áll, s utasai komolyabban is megsérülhettek volna. Így megúszták kisebb sérülésekkel. A volán mögött ülő kollegánk a fejét verte be, utasa könnyebben sérült, őt kivizsgálásra bevitték a szombathelyi kórházba. A hölgyet 24 órás megfigyelésre bent is tartották.

Mint kollegánk a baleset után elmondta, a másik autó sofőrje, egy korábbi válogatott kosaras, aki több évig a kaposvári gárdát erősítette a helyszínen elismerte, hogy hibázott: az stop táblát figyelmen kívül hagyva hajtott ki az útra.

 Úgy tudjuk, a balesetben a játékos - aki egyedül ült a kocsiban - nem sérült meg,  autójának eleje tört össze.

 A helyszínelés idejére az érintett szakaszt lezárták, a baleset körülményeit a hatóság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!