Rendőrségi

2010.08.23. 08:34

Elfogták a három megyében garázdálkodó rablót

Új tűnik, vége a három megyét átívelő "rablókarriernek", mely során a tettes több zalai, vasi és somogyi pénzintézetet is megpróbált kirabolni. A rendőrök augusztus 19-én elfogtak, majd őrizetbe vettek egy középkorú Veszprém megyei férfit, aki megalapozottan gyanúsítható támadásokkal.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az elmúlt hónapokban több rablás, illetve rablási kísérlet történt a három megye területén. A tettes Gyenesdiáson, illetve környékén és a zalai megyehatár közelében tevékenykedett. Volt, ahol zsákmánnyal távozott, máshol üres kézzel. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő reggeli közleménye szerint 2010. augusztus 19-én, csütörtökön, a kora esti órákban elfogtak, majd őrizetbe vettek egy középkorú Veszprém megyei férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a közelmúltban Somogy megyében, Vas megyében és Zala megyében fegyveresen elkövetett pénzintézeti rablásokkal, illetve ilyen bűncselekmények elkövetésének megkísérlésével.

A rablásokkal gyanúsítható férfit a Zalaegerszegi Városi Bíróság vasárnap előzetes letartóztatásba helyezte.

Az esetről bővebben ide kattintva, a Zalai Hírlap Online-on olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!