Rendőrségi

2010.09.18. 12:53

Az agresszív nagyapa rátámadt a családjára!

Családi perpatvar miatt hívták ki a rendőrséget péntek este negyed 7-kor Sárváron. Egy helyi lakos kért segítséget, mondván: a nagyapja bántalmazta a nagyanyját.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Mint kiderült, a családfő ittas állapotban szóváltásba keveredett az unokájánál vendégeskedő két sárvári lakossal, s a vita hevében egyiküket meglökte. A férfi felesége a vendég védelmére kelt, mire a dühöngő a nejét többször is megütötte.

Amikor a rendőrség megérkezett a helyszínre a férfi hangosan szidalmazta az ott lévőket és támadólag akart fellépni családtagjaival szemben. Ezt a rendőri felszólítás ellenére sem hagyta abba, azért előállították a Sárvári Rendőrkapitányságra.

A családtagok kihallgatása során derült ki, hogy a bántalmazások az elkövető részéről rendszeresek és mivel hazaengedése esetén az agresszív magatartását tovább folytatná, ideglenes távoltartartást alkalmaztak vele szemben.

Az elkövetőt - aki ellen szabálysértési eljárást kezdeményeztek - a testvérénél szállásoltak el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!