Rendőrségi

2011.07.03. 14:09

Autóban lett öngyilkos két lány: barátnők voltak (frissítve)

Egy 21 éves budaörsi, illetve egy 19 éves bicskei lány holttestére bukkantak vasárnap reggel Budaörsön egy parkolóban, a lezárt autóban talált barátnők halálát mérgezéses fulladás okozta - közölte a rendőrség az MTI-vel.

MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban arról tájékoztatott, hogy a rendőrök állampolgári bejelentés nyomán mentek ki a Törökbálinti utcai parkolóhoz. Az elsődleges megállapítások szerint a két lány öngyilkos lett, erre utal, hogy a figyelmeztetést tettek ki a járműben: ne nyissák ki az ajtót, mert méreg van az autóban - tette hozzá Kovács Viktória.
   
A rendőrség az idegenkezűséget kizárta, a vizsgálatot közigazgatási hatósági eljárás keretében a budaörsi rendőrkapitányság folytatja.

   
A helyszínre az érdi tűzoltók vonultak ki – mondta a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese az MTI-nek. Szabó János közlése szerint a kocsi csomagtartójába helyezett vödörben meszet és sósavat találtak, a két anyag mérgező gázt kibocsátó keverékét szívták magukba a fiatalok.
   
Az MTI úgy tudja, hogy az autót a 21 éves lány otthonához közel találták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!