Rendőrségi

2011.08.29. 10:01

Baleset Sárváron és vadgázolás

Sárváron egy kerékpáros és egy autós ütközött. A 8-as számú főúton őzet gázoltak, Nyőgér és Sótony között pedig egy szarvasbika ugrott egy autó oldalának.

Vas Népe

Vasárnap délután egy sárvári lakos kerékpárjával közlekedett Sárváron a Sótonyi út felől a Várkerület irányába a Rákóczi utcában. Haladása során felhúzódott a terelő vonalhoz, mert a kereszteződésben balra akart kanyarodni, azonban jelzés nélkül végül jobbra fordult. A manőver során összeütközött az őt jobbról előző helyi lakos által vezetett Opel típusú személygépkocsival. A baleset során személyi sérülés nem történt, az ügyben szabálysértési eljárás indult.

Egy jánosházi lakos vasárnap késő este egy Opel típusú személyautóval közlekedett Nyőgér felől Sótony irányába a 8439-es úton, mikor haladása során az úttest bal felén lévő bokros területről hirtelen egy szarvasbika ugrott gépkocsija oldalának. A baleset során személyi sérülés nem történt, a vad a helyszínről elfutott.

Vasárnap este egy balatonalmádi lakos gépkocsijával közlekedett a 8-as számú főúton Körmend felől Veszprém irányába, amikor az úton átszaladó őzzel ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a vad a helyszínen kimúlt. A gépjárműben körülbelül egy millió forint kár keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!