Rendőrségi

2011.08.31. 09:50

Megszökött a Cozma-ügy egyik vádlottja

A Napló információ szerint kedden megszökött házi őrizetéből Pál Gábor, a Cozma-ügy negyedrendű vádlottja. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Vas Népe

A Napló információi szerint a Cozma-ügy negyedrendű vádlottja, Pál Gábor kedden délben szökött meg VII. kerületi lakásáról, amikor a BRFK munkatársai érte mentek, miután a bíróság a házi őrizetét átváltoztatta előzetes letartóztatásra. Úgy tudják, hogy a vádlott félrelökte a rendőröket és elszaladt. A férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt adtak ki körözést.

A gyilkossági ügyben eljáró megyei bíróság  Pál Gábort  testi sértésben találta bűnösnek, öt év börtönbüntetésre ítélték őt, illetve 15 millió forintos bűnügyi költség megfizetésére kötelezték. Az elsőfokú ítélet kihirdetése után - június 23-án - Mind Pál Gábor, mind Bihari Csaba ötödrendű vádlott esetében megszűnt az előzetes letartóztatás, amit lakhelyelhagyási tilalom váltott.

A Cozma-gyilkosság negyedrendű vádlottjának a 33 éves budapesti Pál Gábornak (aki korábban terhelő vallomást tett Raffael Sándorra) ügyvédje, Lehner Béla  a Napló telefonos megkeresésére nem reagált védence megszökésének gyanújának hírére.

A BRFK későbbre ígért tájékoztatást. További információk a naplo-online.hu-n, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!