Rendőrségi

2011.12.17. 09:42

Kacér hölgyek lopták meg az osztrák urat

Egy osztrák úr vásárolni vitte a korábban megismert a fiatal lányokat, s míg nézelődött, kirabolták a lakását. Egy répcelaki hölgyet pedig a társkeresőn megismert párja lopott meg.

Vas Népe


Három 18- 20 év körüli hölggyel ismerkedett meg egy szelestei osztrák úriember. A nők arra kérték a férfit, vigye el őket vásárolni Szombathelyre. Amíg az osztrák a két hölggyel vásárolt, addig a harmadik nő rosszullétre hivatkozva a kocsiban maradt, s feltehetően az áruházban lévő kulcsmásolóban lemásolta a szelestei ház kulcsát, s vélhetően ezt használva bement a szelestei lakóházba és onnan 230 eurót, édességet, valamint egy üvegvázát tulajdonított el. A bűncselekménnyel kb. 80.000 forintnyi kár keletkezett –meg talán némi csorba az osztrák úr önérzetén.

Egy répcelaki hölgy kb. 3 hete ismerkedett meg egy internetes társkereső oldalon egy komlói lakossal, akivel rövid ismeretség után össze is költözött. A hölgy pénteken 03 óra 50 perckor hagyta el a lakását és elment dolgozni Sárvárra.  Nem sokkal 16 óra előtt érkezett haza, s észrevette, hogy a lakás ajtaja nincs kulcsra zárva, s a „szeretett” férfi nem tartózkodik otthon.  A lakásba lépve csakhamar felfedezte, hogy a hálószobában található éjjeli szekrény fiókja ki van húzva és az abban található fémkazetta fel van feszítve. A kazettában készpénz (130.000 Ft.), arany- és ezüstékszerek voltak.  Lopással okozott kár kb. 270.000 Ft.

Kiderült, hogy férfit csalás miatt már körözték a komlói rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!