Rendőrségi

2013.02.27. 07:50

Gyalogost gázoltak a zebrán Szombathelyen

Gyalogosgázolás, tetten ért bolti tolvajok - az elmúlt 24 óra eseményei a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

Vas Népe

Közlekedési baleset

Egy, a kijelölt gyalogátkelőhelyen áthaladó férfit gázolt el egy személygépkocsival közlekedő nő Szombathely belterületén, kedd reggel.

Tetten érték

Az egyik szombathelyi áruházban lopáson értek egy kőszegi nőt és egy szombathelyi férfit, akik egy parfümöt próbáltak ellopni az üzletből kedd este. A rendőrök előállították és kihallgatták őket.

Egy gersekaráti nőt is előállítottak a rendőrök az egyik sárvári üzletből kedd este, mivel különböző műszaki cikkekkel kísérelt meg fizetés nélkül távozni.

Előállították

A 86-os számú főútvonalon vontak ellenőrzés alá a járőrök egy tehergépkocsival közlekedő lengyel férfit kedd este. Mivel a személy valótlan adatokat tartalmazó okmányt adott át a rendőröknek, előállították és vele szemben magánokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!