Rendőrségi

2013.11.22. 10:25

Anyát és fiát bántották

A rendőrkapitányság vizsgálati alosztálya lezárta azt a nyomozást, amelyet csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított négy helyi lakossal szemben.

Bajdó Bettina

Egy 54 éves helyi nő tett feljelentést a Szombathelyi Rendőrkapitányságon május 17-én, mert azt megelőzően 21 óra és 21 óra 30 perc között őt és 31 éves fiát az egyik helyi presszó előtt, előzetes szóváltást követően, több férfi bántalmazta.

A járőrök rövid időn belül a Gagarin utcában elfogták és a rendőrkapitányságra előállították azt a 31, 33, 36 és 41 éves helyi férfit, akik a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. A rendőrök a férfiakat kihallgatták és az ügyben csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

A hatóság az ügyben folytatott nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal november 19-én a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!