Rendőrségi

2013.12.03. 14:07

Cserbenhagyó sofőrt keres a rendőrség

Az eddig ismeretlen jármű áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, emiatt a vele szemben közlekedő kamion az árokba borult november 25-én. A rendőrség a sofőr, vagy szemtanúk jelentkezését várja.

vaol.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen személy, ez idáig ismeretlen rendszámú, szürke színű autóval közlekedett a 8-as számú főútvonalon, Vasszentmihály belterületén Rönök felől Gasztony irányába november 25-én 9 óra 35 perc körüli időben. Haladása során a Vasszentmihály, Fő út 96. szám előtti útszakaszon, eddig ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba. A vele szemben közlekedő pótkocsis teherautó vezetője az ütközés elkerülése érdekében jobbra kormányozta a tehergépkocsit, amely a manőver következtében a jobb oldali útpadkára sodródott, majd a vízelvezető árokban, az oldalára borulva állt meg. A baleset következtében személyi sérülés nem történt - tájékoztatott a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az ismeretlen rendszámmal rendelkező járművezető megállás nélkül távozott a helyszínről. A rendőrség kéri az ismeretlen típusú, szürke színű személygépkocsi vezetőjének a jelentkezését. Továbbá kéri azon személyek jelentkezését is, akik a közlekedési balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek, hivatali munkaidőben hívják a 06-94/414-040-es telefonszámot, vagy névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16 óra között, P.: 8-13 óra között) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!