Rendőrségi

2014.07.11. 09:52

Előzetesben az újszülöttet ellopó férfi és nő

Szombathely - Előzetes letartóztatásba helyezte a Szombathelyi Járásbíróság a 38 éves C-né O. Klárát és a 31 éves P-K. Zoltánt, akik szerdán elloptak egy egynapos újszülöttet a megyei Markusovszky kórházból.

Simon Erzsébet

 

A vasi kriminalisztika történetében példátlan bűncselekmény gyanúsítottjai az arcukat papírlapokkal eltakarva érkeztek a bíróságra. A Szombathelyi Járási Ügyészség 18. életévét be nem töltött és védekezésre képtelen személy sérelmére, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettét rója a terhükre.

 

 

Előzmények:

Szombathely - A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészeti Osztályáról eltűnt egy újszülött csecsemő szerda délután, a rendőrség hamar megtalálta a gyermeket.

Szombathely - Nem utalt arra semmi a megyei kórház szülészeti tömbjében tegnap, hogy kedden egy újszülöttet loptak el innét. Az emberek jöttek-mentek, tán nem is tudtak a példátlan esetről. Nekünk sikerült szót váltanunk az elrabolt kislány édesanyjával, Vanesszával és a nagymamával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!