Rendőrségi

2015.03.01. 19:46

Baleset a 87-es számú főúton

Szinte ki sem látszott a bokrok közül az a Fiat Punto, ami vasárnap este szenvedett balesetet a 87-es úton Gencsapátinál.

Simon István

A tűzoltóknak több bokrot és kisebb fát is ki kellett vágni, hogy a felborult autóhoz férjenek. Információink szerint előzött a Fiat, és közben ráhajtott a bal oldali padkára, emiatt csúszott meg az utó, és borult fel. A sofőrt a mentők kórházba szállították. A forgalmat a mentés idejére le kellett állítani az érintett útszakaszon.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy személygépkocsi hajtott árokba a 87-es számú főút Szombathely és Gyöngyösfalu közötti szakaszán 2015. március 1-jén 19 óra 45 perckor. A rendőrség a helyszínelés idejére félpályás forgalomkorlátozást vezetett be. A rendőrség kéri az arra közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal haladjanak! A helyszínelés befejeződött az útszakaszon, a forgalomkorlátozást 21 óra 20 perckor feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!