Rendőrségi

2015.04.25. 07:32

Garázdaság, hamis rendszám - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Egy óra alatt elfogták azt a férfit Szombathelyen, aki gépkocsijával megállásra kényszerített egy másik autót, a sofőrt pedig bántalmazta.

A szombathelyi rendőrök egy órán belül elfogták a megyeszékhelyen azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. április 24-én 11 óra 30 perc körüli időben egy városszéli körforgalomban gépkocsijával megállásra kényszerített egy szintén személyautóval közlekedő férfit. Szóváltásba keveredtek, majd a 67 éves R. T János séi lakos a sértettet bántalmazta és a gépkocsiját lökdöste. A rendőrök a férfit előállították és kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A körmendi rendőrök igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit 2015. április 24-én Körmenden. Az intézkedéskor megállapították, hogy a személyautó rendszámát egy másik járműre adta ki az okmányiroda. A rendőrök az 54 éves A. E. U. Jonathan helyi lakost elfogták, előállították és kihallgatták. Ellene egyedi azonosító jel meghamisítása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!