Rendőrségi

2015.04.14. 06:18

Zebrán ütött el egy gyalogost - A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja

Szombathely - A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 40 év körüli, 180 centiméter magas, barna hajú férfi ismeretlen típusú, sötét színű kombi személygépkocsival közlekedett Szombathelyen, a Zanati úton a Puskás Tivadar utca felől a Szent Márton utca irányába 2015. március 18-án 22 óra 15 perc körüli időben. A Zanati út 1. szám elé érve elütött egy, a kijelölt gyalogos átkelőhelyen áthaladni szándékozó férfit. A balesetet követően a gépkocsi vezetője otthonába szállította a sérültet, aki másnap fájlalta a lábát, ezért orvoshoz fordult. A kórházban pedig megállapították, hogy a férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú" ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!