Rendőrségi

2014.07.25. 08:50

Befejezték a nyomozást a celldömölki kábítószer kereskedők ügyében

Négy férfit gyanúsítanak a vasi nyomozók.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának Nyomozó Alosztálya jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárását befejezte.

A 2013. szeptember 12-én indult büntetőügy vizsgálata során a megyei nyomozók megállapították, hogy a 39 éves celldömölki G. Balázs, 2013 márciusától kábítószert hozott forgalomba Celldömölkön és a környező településeken. Az amfetamint K-D. Bálint, 25 éves celldömölki lakos közreműködésével K. Gábor, 38 éves budapesti és S. Mihály, 24 éves solymári lakosoktól szerezte be. A négy férfit 2013 szeptemberében a rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették.

S. Mihály lakásán a nyomozók egy – a szakértői vélemény szerint lőfegyvernek minősülő – forgótáras pisztolyt is lefoglaltak, amely tartására engedéllyel nem rendelkezett, így a férfi megalapozottan gyanúsítható lőfegyverrel visszaélés bűntett elkövetésével is. A rendőrök K. Gábor és G. Balázs lakásán kábítószergyanús anyagot foglaltak le, K-D. Bálint ruházatából pedig kábítószergyanús anyag került elő.

Fotók: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának Nyomozó Alosztálya az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Vas Megyei Főügyészségnek. A négy gyanúsított szabadlábon védekezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!