Rendőrségi

2009.10.17. 09:33

Biciklis balesetek pénteken: az autó szélvédőjének csapódott egy kerékpáros

Szombathely - Pénteken a Honvéd utcában egy személygépkocsi és egy kerékpáros ütközött. A szélvédőnek csapódó biciklis sokkal súlyosabban sérült, mint a Kőszegen ittasan tekerő hölgy.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Egy 67 éves szombathelyi férfi biciklizett pénteken reggel a Pável sétányon kialakított kerékpárúton. A Honvéd utcai kereszteződésnél úgy hajtott ki, hogy körül sem nézett, illetve nem is lassított.  A Honvéd utcában nekiütközött egy Citroen típusú személygépkocsinak. Az ütközéstől a kerékpáros az autó szélvédőjének esett, majd az aszfaltra zuhant. A mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba.

A szombathelyi Markusovszky Kórház Baleseti Ambulanciájára is be kellett szállítani egy nőt pénteken, aki Kőszegen leesett kerékpárjáról. A baleset következtében fej, illetve nyaksérülést szenvedett.

A sérült hölgy ittas állapotban kerékpározott Kőszeg Alsó körúton. Bevallása szerint mivel sokat ivott, elvesztette uralmát kerékpárja felett, ezért esett el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!