Rendőrségi

2013.10.30. 10:50

Elsején is óvatosan

Szombathely - A szeretteinkről való zavartalan megemlékezés érdekében a rendőrség az ilyenkor előforduló bűncselekmények megelőzésének fontosságára figyelmeztet.

Medics Diána

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Mindenszentek ünnepe és Halottak Napja közeledtével felhívja a lakosság figyelmét az ilyenkor elszaporodó zsebtolvajlások megelőzésének fontosságára. A bűnmegelőzési osztály tanácsolja, hogy fokozottan ügyeljünk a közlekedési szabályok betartására, jól megvilágított helyen parkoljunk, ne felejtsük el bezárni az autót. Amíg felkeressük szeretteink sírját, még rövid időre se hagyjunk semmit a gépjárművünkben, a nagy tömegben fokozottan figyeljünk értékeinkre, a síron soha ne hagyjunk értéket! Személyes iratainkat tartsuk magunknál, lehetőleg a kabát belső zsebében, PIN kódunkat a bankkártyánktól külön tároljuk. Ezekre figyelmeztettek a rendőrség munkatársai szerdán reggel 9 órakor a Jáki úti temető főbejáratánál. A rendőrség felhívja a lakkosság figyelmét, hogy amennyiben bármilyen jogsértést, elfogadhatatlan körülményt észlelnek, forduljanak bizalommal a legközelebbi rendőrhöz, vagy telefonon tegyenek bejelentést a 107-es, vagy a 112-es telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!